Brezjnev's Blog

Icon

Just another WordPress.com site

Försvaret ignoreras, nysvenskar ska rädda Sverige

Problemet är att i Sverige…

…fungerade Försvaret som en arbetsmarknadsverktyg/glesbygdsarbetsgivare. Under sosse-tiden 1970-2000 användes försvarsmakten som en förlängd arm på glesbygdspolitiken och arbetsmarknadspolitiken. Denna plats har sen slakten av försvaret i försvarsbeslut 2000 och 2004 tagits över av det migrationsindustriella komplexet. Ett komplex som genom bidrag och lämpor till kommuner “skapar”jobb ute i glesbygden. Överallt finns “flyktingmottagningar” och mottagning av ensamstående “flyktingbarn. Alla mindre samhällen i tex Norrbotten tar emot flyktingar, till och med lilla Övertorneå uppe vid finska gränsen. Många samhällen mutas av Migrationsverket att ta emot “flyktingar” då det ger klirr i kommunkassan.

Det är bara att spana in Arjeplogs kommuns fordran på Migrationsverket här i våras på drygt 8 miljoner kronor. Arjeplogs kommun har drygt 3136 invånare. 8 miljoner är mycket pengar för en sån kommun.

Ett annat samhälle som erhållit “flyktingar” är Vidsel med 569 invånare(del av Älvsby kommun på 8937 invånare). Tomma lägenheter i Vidsel hyrdes ut till Migrationsverket, dessa var sen efter ett par år tvungna att helrenoveras pga slitaget. Mutverksamheten fortsätter i oförminskad styrka när den nya “arbetskraften” anländer till Norrbotten.

Och allt medans försvaret fortsätter att ignoreras samt försvagas genom att nedlagd försvarsförmåga inte börjar återtas. För det är resultatet av att försvarsbudgeten fått släppa till pengar till det migrationsindustriella komplexet.

Advertisements

Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blogroll

Försvarsmakten i Finland på You Tube

Filmklipp på Youtube

Intressanta bloggar

Klassikern "Förebudet" på You Tube

Krigsangelägenheter - Военно дело (Voennoe delo)

Nyhetssajter

Sköna minnen

%d bloggers like this: